Sale

Babe Super Fluid Fotoprotector Spf 50+

Original price was: L2,990.Current price is: L2,691.

Mbrojtje e lartë e fytyrës nga dielli me një teksturë superfluid. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe më të ndjeshmet. E disponueshme në formatin 50 ml. Mbrojtje e lartë e fytyrës nga dielli me një teksturë superfluid.

Me Super Fluid, mbrojtja nga dielli shkon përtej asaj që keni imagjinuar ndonjëherë. Një produkt i lehtë për t’u përdorur dhe aplikuar që përshtatet me lëkurën tuaj. Karakteristika e tij kryesore është struktura e tij superfluide që përthithet shpejt, duke lënë një ndjenjë hidratimi të lehtë dhe jo të yndyrshëm, falë acidit hialuronik të përfshirë në formulën e tij. Super Fluid ofron mbrojtje të lartë të fytyrës nga dielli në një format të përshtatshëm për përdorim të përditshëm. Produkti ideal — nuk ka më justifikime kur bëhet fjalë për mbrojtjen e lëkurës 365 ditë në vit, pavarësisht nëse jeni në zyrë ose bëni banja dielli në plazh. Përdoreni atë menjëherë pas hidratuesit tuaj të përditshëm dhe do të shihni se si lëkura juaj ndihet e butë dhe e mëndafshtë në prekje. Përveç kësaj, Super Fluid jo vetëm që ofron mbrojtje kundër rrezeve të diellit, por është gjithashtu një mburojë mbrojtëse kundër rrezeve infra të kuqe, dritës blu të emetuar nga ekranet dhe pajisjet celulare dhe ndotjes. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, rezistent ndaj ujit dhe nuk jep irritim te syve!

Active ingredients
FILTROS SOLARES C.S.P. SPF 50 · CARNOSINA 0.20% · ÁCIDO HIALURÓNICO 0.10%