Sale

BabyTime Spray Set

L1,080

Set mjekesor per kujdesin dhe higjienen e kerthizes tek te porsalindurit

Garza Babytime perdoret perpara se te bjeri kordoni umbilikal (kerthiza), gjithashtu edhe pas renies deri ne mbylljen e plote

Perdorimi, Aplikohet 2 here ne dite me spraj mbi garzen sterile e cila vendoset mbi kerthize

Paketimi, 1 flakon steril antiseptik dhe 20 garza te paketuara ne paketim