Sale
SKU: KE2714

Be Me Purifying Cleansing Gel

L1,251

Xhel per pastrimin e lekures me imperfeksione

Xhel probiotik i fytyrës për pastrim të thellë. Teknologjia Smart Target për depërtim të thellë në pore dhe eliminimin e akneve që shkaktojnë bakteret. Përmban probiotikë nga Lactobacillus Bulgaricus. Mbron, balancon dhe siguron eksfolim delikat. I përshtatshëm për lëkurë të kombinuar që vuan nga poret e zmadhuara, sebumi i tepërt dhe aknet.

Additional information

Madhësia:
Brand: