Bell’s Baby Cough Syrup 1 Month+

L1,012

Shurup kolle per femije mbi 1 muaj

Shurup kolle me baze bimore, ekspektorant dhe mukolitik. Ndihmon ne clirimin e simptomave te kolles produktive nga infeksionet e rrugeve te frymemarrjes

Perberesit, acid citrik monohidrat, vaj star anisi

Dozimi

Femijet 1 muajsh -1 vjec , 2.5ml cdo 4-5 ore

Femijet 1-6 vjec, 5ml cdo 4-5 ore