Sale

Benzolait AZ 10 Emulgel 30ml

L2,160

Benzolait AZ 10 Emulgel me strukturen e tij te vecante ne forme xheli dhe fale pranise se benzoilperoksidit 10% favorizon formimin e nje shtrese mbrojtese per lekuren e yndyrshme me tendence akneike duke penguar kolonizimin nga ana e agjenteve patogjene

 

Additional information

Brand: