Sale

Blue Cap Cream 50g Catalysis

Original price was: L2,600.Current price is: L2,340.

Blue Cap krem per lekure te thate, me dermatit seborroik dhe te prekura nga deskuamimi, shkaktuar nga patologji te ndryshme dermatologjike

Perdorimi

Aplikojeni dy here ne dite ne zonat e prekura. Mbajeni larg nga femijet

 

Additional information

Brand: