SKU: KE2754

Body Lotion Lemon Lime Garden

L500

Locion trupi me limon dhe lime

PËRDORIMI: Aplikoni një sasi të vogël në lëkurë të pastër. Masazhojeni butësisht derisa të përthithet plotësisht.

Additional information

Brand: