Sale

BoneVital + Vitamin K2 60 Tablets PharmaVital

L3,375

Për shkak të disa zakoneve të të ngrënit, kërkesa e trupit për kalcium nuk mund të mbulohet gjithmonë nga marrja e përditshme e ushqimit. Prandaj, tabletat BoneVital nga PharmaVital mund të zëvendësojnë ushqimin e përditshëm në mënyrë jetike.  Kalciumi, Vitamina D dhe ingredienti i patentuar K2Vital® Delta janë thelbësorë për ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë. Magnezi gjithashtu mund të kontribuojë në funksionimin e muskujve. Për shkak të biodisponibilitetit të lartë të vitaminës K2, trupi mund ta absorbojë më mirë këtë lëndë ushqyese thelbësore dhe kjo kontribuon në ruajtjen e kockave normale.

Perdorimi, 2 tableta ne dite pas ushqimit