Sale
SKU: brainups

BrainUp StressDown 30 Kapsula Immuvit Leirva

L2,250

Immuvit Brain Up Stress Down përmban lëndët ushqyese thelbësore të nevojshme për të ndërtuar membranat e qelizave tona nervore dhe të trurit, pasi këto qeliza janë kritike për përqendrimin, kujtesën dhe përgjigjen ndaj stresit si dhe prodhimin e hormoneve të stresit. Duke konsumuar Brain UP Stress DOWN, këto qeliza ushqehen për të qëndruar të shëndetshme, të forta dhe funksionale.

Nuk ka efekte anësore të njohura dhe nuk ndërvepron me barnat.
Nuk kërkon përdorimin e qetësuesve apo stimuluesve për të vepruar.
Produkte të tjera të ngjashme bazohen në qetësues për të arritur efektin anksiolitik, por shkaktojnë përgjumje si: valeriana, lulepasioni, hopsi ose balsami i limonit, ndërsa produkte të tjera përmbajnë stimulues si: kafeina ose rodiola, por shkaktojnë hiperaktivitet.
BrainUP Stress DOWN përmban vetëm përbërës aktivë për të reduktuar stresin, për të përmirësuar funksionin njohës dhe humorin.
Mund të reduktoni stresin duke qenë ende vigjilent.
Është bazuar në studime shkencore, është testuar dhe natyrisht është vërtetuar se ndihmon në luftimin e stresit, i cili është i lidhur ngushtësisht me shëndetin e trurit.
Benefitet e përdorimit:

Përmirësim i memories dhe rritje e përqëndrimit
Menaxhim i stresit

Udhëzime mbi përdorimin
Rekomandohet të merrni një deri në 3 kapsula në ditë.

Permbajtja ne nje kapsule
Phosphatidylserine (PS) 100 mg
Phosphatidic acid (PA) 100 mg
Other phospholipids / lipids 330 mg

Additional information

Brand: