Broncolead Syrup PharmaLead

L1,590

Shurup bimor per kolle dhe acarim fyti, me propolis, trumze, dredhez, eukaliptus, zink dhe probiotik

Ky shurup është një suplement dietik me propolis, mjaltë Manuka, trumzë, dredhkë, eukalipt, vitaminë C, zink dhe probiotikë, i krijuar posaçërisht për kollën dhe dhimbjen e fytit.

Zinku dhe vitamina C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Bimët që përmban ndihmojnë në lehtësimin e simptomave të rrjedhjes së hundës dhe ndihmojnë në përballimin e kollës, duke lehtësuar ekspektorimin.

Propolisi kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe ka veti të mira antiseptike.

Mjalti Manuka është një burim shumë i mirë antioksidantësh, ka një efekt zbutës lokal për fytin dhe kontribuon në mbrojtjen natyrale të trupit.

Probiotikët kontribuojnë në funksionimin normal të trupit dhe sistemit imunitar.

Trumza, eukalipti dhe althea janë bimë me një kontribut të njohur tradicionalisht në shëndetin e traktit respirator dhe zgavrën e faringut.

Përbërja pa alkool, gluten, laktozë dhe ngjyrues, me sheqerna organike nga kallami dhe stevia.

Përdorimi:

3-4 herë më ditë nga 5 ml për fëmijë mbi 12 vjeç dhe të rritur.