Bucconox 10 Capsula

L1,580

Perdoret per parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve urinare

Permban

Esktrakt te standardizuar te gjethes Betula e Bardhe, Ekstrakt te bimes Uva Ursi. Ekstrakt te bimes Barosma Betulina, Ekstrakt te standartizuar te Boronices se Kuqe

Perdorimi

2 kapsula ne dite ne darke para gjumit