Butifar Sodium Butyrate 30 Capsules Sensilab

L2,340

Kapsulat butifar permbajne sodium butirat 150mg. Marrja e produktit behet sipas udhezimeve te mjekut.

Rekomandohet per moshat 18 vjec e siper, nga 1 kapsule ne mengjes dhe nje ne darke me nje gote uje, pas ushqimit

 

Additional information

Brand: