Sale
SKU: PHARMACERIS52

C-Capilix Serum With Vitamin C 1200mg Pharmaceris

L4,815

Serumi C- Capilix rekomandohet për kapilarët e zgjeruar dhe lëkurën nën stres oksidativ, të prirur ndaj mikro-irritimeve dhe plakjes së përshpejtuar.

Aplikojeni serumin para gjumit në fytyrën, qafën dhe dekoltenë e pastruar më parë.

Additional information

Brand: