Sale
SKU: PH0025

Calcium Plus Power Of Nature

L990

Suplement me përmbajtje kalçiumi, magneziumi dhe vitamine D3 (Ca 400 mg + Mg 130 mg + D3 2,5μg). Nuk përmban sheqer, gluten, laktozë dhe konservantë

Suplement ushqimor me përmbajtje kalçiumi, magneziumi dhe vitamine D3 (Ca 400 mg + Mg 130 mg +D3 2,5μg). Nuk përmban sheqer, gluten, laktozë dhe konservantë.

Dozimi dhe përdorimi: 1 deri në 2 tableta në ditë pas ushqimit ose sipas rekomandimit te mjekut.

Additional information

Madhësia:
Brand: