Candberrol 60 Lozenges

L2,180

Efektive kunder kandides ne goje

Perdorimi, 4 tableta ne dite, treten ne goje te pakten per 2 jave

 

Permban Ekstrakt te thate te Maqui Berry, e standardizuar ne 25% Delphinidinins dhe 35% antociane