Sale

Canova Rivescal DS Shampooing

L2,403

Shampo qetesuese specifike per trajtimin e zbokthit intens dhe persistent, dermatitit seborroik, skuqjes, irritimit dhe kruajtjes se kokes. Pastron ne menyre delikate lekuren e kokes dhe ul skuqjen dhe irritimin e saj

Permban 0.4% pirikton olamine, glicerfosfoinositol, niacinamide, alantoine

Perdorimi, 3x ne jave

Additional information

Brand: