Sale
SKU: PHL25

Catidral Bustina

L2,691

Bustina per frenimin e diarrese akute dhe kronike

Përbërja: Diosmectite 3g + elektrolite (klorid sodiumi 0.263 g, klorid kaliumi 0.0373 g, tripotasium citrat anhider 0.162 g, trsodium citrat 0.147 g) .Pluhur per suspension oral. Me veprim antidiarreik për gastroenteritet akute dhe kronike pa efekt sistemik

Additional information

Madhësia: