Sale

Cebrotile 750mg Tableta

L1,683

Shtese ushqimore me ekstrakte bimore Gingko Biloba, Caj jeshil dhe acetil L-Carnitina, B6, dhe Vit E

Perdorimi

1 Tablete ne mengjes pas ushqimit