Sale
SKU: PH0019

Chios Mastic Power Of Nature

L1,800

Suplement me permbajtje te chios mastic, qe perdoret per trajtimin e djegieve te stomakut, ndjesise se tejngopjes dhe refluksit.

Perdoren 1 ose 2 tableta ne dite, te tretura ne uje

Additional information

Madhësia:
Brand: