Ciminocta Forte 30 Capsules Gynea

L3,300

Përbërja:
Ekstrakti Cimicifuga racemosa: Ndihmon gratë për të mbajtur një menopauzë të qetë dhe të rehatshme dhe për të kapërcyer simptomat si dhimbje, djersitje, shqetësim dhe nervozizëm.
Melatonina: Kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për gjumin*.
Vitamina B6: Redukton ankthin dhe lodhjen dhe rregullon aktivitetin hormonal.
Ekstrakti i azafranit (Crocus sativus L.) stimulon libidon dhe ndihmon mirëqenien emocionale dhe fizike.
Ekstrakti i ullirit (Olea europaea L.), me hidroksitirosol (polifenol i acidit të ullirit), ndihmon në mbrojtjen e lipideve të gjakut nga dëmtimi oksidativ.
Vitamina D3 kontribuon në përthithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe në mirëmbajtjen e lëkurës në kushte normale.
Mënyra e zbatimit:

Merrni 1 kapsulë në ditë pak para se të flini, për të paktën 2 muaj