SKU: PH0101

Cla Max Capsula Power Of Nature

L3,700

Suplement ushqimor me përmbajtje të lëndës aktive të CLARINOL, i cili është një acid linoleik i konjuguar i njohur si CLA. CLARINOL® A-95 është një acid yndyror i pangopur omega-6 , i ekstraktuar nga vaji shafranit amerikan (Safflower oil) dhe i prodhuar në një proçes unik të patentuar. Në veçanti CLA MAX përmban vetëm dy isomerët e CLA (c-9, t-11 CLA & t-10, c-12 CLA), në raport 50:50.

Additional information

Madhësia:
Brand: