Clivon Gel 30ml

L2,300

Xhel inovativ me veti zbutese, hidratuese dhe lubrifikante. Indikohet per parandalimin dhe trajtimin e thatesise vaginale dhe ne rastet e pranise se kruarjeve apo irritimeve, ne parandalimin dhe trajtimin e eres se keqe vaginale