SKU: PH0029

Coenzyme Q10 Power Of Nature

L2,490

Suplement ushqimor me përmbajtje koenzimë Q10 30 mg. Nuk përmban, gluten,laktozë dhe konservantë.

Dozimi dhe përdorimi: 1 kapsulë në ditë në mëngjes para ushqimit si suplement ushqimor ose sipas rekomandimit te mjekut. Rekomandohet për atletët, vegjetarianët, personat me mungesë të koenzimës Q 10. Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë (deri në 25 °C), larg fëmijëve.

Additional information

Madhësia:
Brand: