Sale
SKU: HB0085

Collagen 3000mg Vitamin C Beauty X 180 Tablets Holland & Barrett

L2,520

Cilat janë përfitimet e Collagen 3000 Mg Vitamin C ?

Kolagjeni është një proteinë që mbështet zonat kryesore të trupit tuaj, duke përfshirë lëkurën, kockat, mishrat e dhëmbëve, enët e gjakut dhe nyjet. Megjithatë, sinteza e kolagjenit (procesi i kombinimit të aminoacideve dhe përbërësve të ndryshëm për të krijuar kolagjen të ri) në trup fillon të bjerë me kalimin e moshës.
Ky suplement përmban gjithashtu vitaminë C e cila kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të lëkurës. Vitamina C gjithashtu ndihmon në mbështetjen e sistemit tuaj imunitar, funksionin normal psikologjik dhe metabolizmin normal që prodhon energji.

Perdorimi, keshillohet perdorimi i 3 tabletave ne dite, me ushqimin

3 tableta përmbajnë: %NRV*
Vitamin C 30 mg 13%
Hydrolysed Collagen 3,000mg **
L-Ornithine Hydrochloride 45mg **

Additional information