SKU: PH0055

Coolday Power Of Nature

L2,300

Cool Day është një suplement ushqimor që përdoret gjatë ankthit, stresit dhe lodhjes.

Përbërësit ekstrakt Ashwagandha (standardizuar 7-10% ), ekstrakte të gjetheve të Melisa officinalis 50 mg, ekstrakt
të lules Passiflora incarnate 40 mg, ekstrakt limoni 10:1 50 mg, kalçium 200 mg, magnesium 75 mg,niacin 32mg,
vitaminë B1 2.2 mg, vitaminë B2 2.8 mg, vitaminë B 5 12 mg,vitaminë B6 2.8 mg, vitamin B 12 5 μg.
Dozimi: Mund të përdoret 1 tabletë përpara ushqimit ose sipas këshillës së mjekut.
Nuk përmban gluten,laktozë,konservantë, aromë.

Additional information

Madhësia:
Brand: