SKU: PH0054

Coolnight Power Of Nature

L2,900

Cool night është një suplement ushqimor që përmirëson cilësinë e gjumit.

Përbërja: Melatoninë 1 mg, ekstrakte të kamomilit (Matricaria recutica apigeninë 1 %) 65 mg, esktrakt të Humulus lupulus 65 mg, calcium 120 mg, magnez 60 mg, vitaminë B1 1.1 mg dhe vitaminë B6 1.4 mg.

Additional information

Madhësia:
Brand: