SKU: PH0043

Cranberry Tableta Eferveshente Power Of Nature

L2,100

Suplement ushqimor me përmbajtje të ekstraktit të boronicës (Cranmax ®) dhe vitaminës C. Përberja: 500mg ekstrakt boronice ( Vaccinum Macrocarpon) dhe 100mg Vitaminë C , gluten, laktozë, konservantë dhe ngjyrues.

Dozimi dhe përdorimi: Merrni 1 tabletë në ditë të tretur në një gotë ujë para ushqimit, si suplement ose sipas rekomandimit të mjekut

Additional information

Madhësia:
Brand: