SKU: curalin

Curalin Curalife Suplement 180 Kapsula

L8,500

CuraLin është një suplement 100% natyral për ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak

CFARE ESHTE CURALIN?

 

Curalin është një suplement 100% natyral për ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak. Çdo kapsulë përmban një formulë të krijuar nga shkencëtarët Izraelitë në përputhje me parimet e Ayurveda.

Me një përzierje të fuqishme të 9 bimëve, Curalin mbështet 18 funksione kryesore të trupit për t’ju ndihmuar të ndiheni më mirë. E bërë me përbërës të rallë dhe të fuqishëm, Curalin është zgjedhja e sigurt dhe efektive për mbështetjen optimale të sheqerit në gjak.

Rezultatet janë të dukshme në vetëm 7 ditë dhe është i testuar klinikisht.

Në rast se përdoruesi tashmë përdor terapinë e përshkruar nga mjeku, merr mjekim ose insulinë, ai ruan terapinë e tij ekzistuese dhe i shton një të re, që është CuraLin. Është shumë e rëndësishme që ai të reduktojë terapinë e tij ekzistuese sipas nevojës

që në momentin kur CuraLin fillon të bëj efekt siç pritet, të mos ketë rënie të tepërt të glukozës (sheqerit) në gjak, dhe si rrjedhojë hipoglicemia (gjendje e rrezikshme e shkaktuar nga vlerat e ulëta të glukozës (sheqerit). Kur përdoruesi vëren normalizimin e niveli i glukozës (sheqerit) në vlerat ndërmjet 90 mg/dL-106 mg/dL, atëherë duhet të reduktojë gradualisht dhe ngadalë terapinë kimike për sheqerin, në konsultim me mjekun tuaj. Paralajmërojmë se përdorimi i preparatit CuraLin duhet të jetë nën kontrollin e rreptë të përdoruesit dhe, nëse është e mundur, i shoqëruar me mbikëqyrje mjekësore, veçanërisht në javën e parë. Arsyeja është efektiviteti i provuar klinikisht i dukshëm dhe i shpejtë i CuraLin!

 

Duhet të presim përmirësime të shpejta të dukshme, të cilat

reflektohet në një rënie të niveleve të ngritura të glukozës (sheqerit) në gjak, si reagim ndaj terapisë bimore me CuraLin. Përvojat në mbarë botën tregojnë se në mbi 70% të rasteve, këto rezultate janë tashmë të dukshme brenda 72 orëve të para të aplikimit të CuraLin. Prandaj përdoruesi duhet të jetë i gatshëm, të reagojë në konsultim me mjekun e tij dhe, nëse është e nevojshme, të reduktojë menjëherë terapinë kimike ekzistuese të mëparshme (frenuesit SGLT2, metforminë, sulfonamide, insulinë…). Terapia kimike duhet ndryshuar gradualisht dhe ngadalë, jo befas ose menjëherë!

Në rast se përdorni TESTER për 7 ditë ose për ndonjë arsye ju ka mbaruar CuraLin,nuk është problem të vazhdoni terapinë dhe ta aplikoni në të njëjtën mënyrë siç u përmend më lart. Në vijim këshillat e ekspertëve, duke përdorur ilaçe dhe CuraLin, së bashku me një dietë të duhur dhe aktivitet fizik të ekuilibruar, ju mund të bëni një jetë cilësore dhe më të mirë me diabetin.

Dozimi dhe menyra e perdorimit:

Në lidhje me nivelin tre mujor (HbA1c) të glukozës (sheqerit) në gjak, merrni numrin e mëposhtëm të kapsulave në ditë:

110 – 120 mg/dL

2 kapsula

një kapsulë 30 min pas mëngjesit dhe një kapsulë 30 min pas darkës*

120 – 140 mg/dL

4 kapsula

Një kapsulë 30 min pas mëngjesit, një pas drekës, dhe dy kapsula 30 min pas darkës*

>140 mg/dL

6 kapsula

dy kapsula 30 min pas mëngjesit, dy kapsula 30 min pas drekës, dy kapsula 30 min pas darkës*

*Në rast se ka një interval të gjatë kohor mes darkës dhe mëngjesit

(më shumë se 10-12 orë, rekomandohet të pini terapinë e mbrëmjes para se të shkoni në shtrat).