SKU: PH0069

D-Vit3 5000Iu Power Of Nature

L2,930

Suplement ushqimor me përmbajtje Vitaminë D3 në sasi 125μg (5.000iu) Vitamin D3 (2500%*) .

Perbërja: mikrokristalinë celulozë,veshje të bardhë,mono dhe digliceride nga acide yndyrore, vitaminë D 3, sterat magnezi. Dozimi dhe përdorimi:1 tabletë pas ushqimit ose sipas rekomandimit të mjekut. Nuk përmban gluten,laktozë,konservantë .

Additional information

Madhësia:
Brand: