SKU: PH0049

D-Vit3 Classics 2000Iu X 60 Kapsula

L1,400

Suplement ushqimor me përmbajtje Vitaminë D3 në sasi 50 μg (2000 iu). Përmban: mikrokristalinë celulozë,veshje të bardhë,mono dhe digliceride nga acide yndyrore, vitaminë D 3, sterat magnezi.

Dozimi dhe përdorimi: 1 tabletë pas ushqimit ose sipas rekomandimit të mjekut. Nuk përmban gluten,laktozë,konservantë.

Additional information

Madhësia:
Brand: