DayGin Gel Intimo

L1,800

Detergjent pastrues delikat per zonen intime , i pasur me vaj argani dhe ekstrakt kamomili duke sigururar pasterti dhe freski per cdo dite. Pastron ne menyre delikate duke ruajtur ph vaginal. I testuar dermatologjikisht. Per perdorim te jashtem.

MENYRA E PERDORIMIT :

Te aplikohet produkti ne dore dhe me pas ne zonen e interesuar. Te shpelahet mire me uje te bollshem. Sugjerohet te perdoret per larje frekuente, gjate shtatzanise apo dhe post-partum.