DeflaGyn Vaginal Gel

L11,996

Deflagyn xhel vaginal

DeflaGyn eshte cilesuar produkti me inovativ i viteve 2021 dhe 2022, si trajtimi i pare efektiv kunder lezioneve te HPV, i cili nxit remision te tyre dhe frenon procesin e karcinogjenezes me 3 muaj trajtim

 

  • Prodhim austriak
  • Pajisje  mjekesore klasi 2a
  • Permbajtja, dioksid silici i cili absorbon dhe lidh patogjenet ne qafen e mitres te cilet neutralizohen nga vetite antioksiduese te Deflamin