SKU: AC0895

Deodorant Per Kepucet

L900

Deodorant per kepucet

Spray për këpucët • Eliminon erën e keqe të këpucëve • Lufton infeksionet bakteriale dhe mykotike në pjesën e brendshme të këpucëve

Additional information

Brand: