Sale

Dikirogen 30 Bustina

L3,510

Dikirogen, bustina per mireqenien e shendetit riprodhues

Me marrjen e përbërësve që përmban Dikirogen™ , shfrytëzon proçesin e epimerizimit për të përmirësuar konvertimin e myo-inositol në D-chiro-inositol, duke gjetur përdorim si një bashk-shoqërues në trajtimin e gjëndjeve të tilla si :
• Sindroma e Vezoreve Policistike dhe manifestimet e lidhura me të (amenorrhea, oligomenorrhea, hirsutizm, alopecia androgjenike dhe puçrrat ne fytyre/akne),
• Steriliteti në çift
• Pacientët që i janë nënshtruar cikleve të induksionit të ovulacionit, në protokollet e hiperstimulimiti të kontrolluara te vezoreve,
• Situatat e insulino-rezistencës në fazat pre-diabetike,
• Diabeti i Tipit II,
• Sindroma metabolike e lidhur me PCOS.

Mënyra e përdorimit:
Këshillohet marrja e një bustine në ditë.