Sale
SKU: PH0113

Doctor Power Shurup Per Kollen

L1,080

Out of stock

shurup per kolle te thate dhe me sekrecione

Ky produkt nuk eshte me ne gjendje

Doctor Power, eshte nje shurup bimor me nje veprim mukoadeziv. Perdoret per te lehtesuar simptomat e kolles se thate ose produktive *me sekrecione, duke permiresuar ekspektorimin normal.

Additional information

Madhësia:
Brand: