Sale

Donna-Fert 20 Bustine Stick Mar-Farma

L2,700

Suplement ushqimor i cili kontribuon në riprodhimin normal tek femrat, duke përmirësuar, nxitur dhe favorizuar fertilitetin. Përmban Myo-Inositol, Vitaminë E, Q10, Vitex agnus castus, D-Chiro inositol, Zink, Acid Folik Myo-Inositol dhe D-Chiro inositol kanë një efekt pozitiv në cilësinë e ovocitit. Kromi kryen një veprim parandalues ​​për sindromën e vezores policistike, një nga shkaqet kryesore të infertilitetit. Koenzima Q10, Vitamina E, Zinku dhe Seleni janë antioksidantë të fuqishëm që ndihmon në përmirësimin e cilësisë së ovocitit. Bima Vitex agnus castus ndihmon me aftësinë e saj për të balancuar hormonet e fertilitetit.