Sale
SKU: PHL30

Elevia Vis Flaconcina

L2,385

Elevia Vis vepron në dy nivele:
1. mendërisht, si tonik dhe adaptogjen (guarana e.s., xhensen e.s.);
2. në një nivel fizik, si pro-energjik (pelte mbretërore e tharë nga ngrirja).
• Guarana e.s. i standardizuar (fitokompleksi i ksantinës)- kundërvepron stresin negativ; promovimin e rezistencës ndaj përpjekjeve mendore.
• Ekstrakt i thatë i xhensenit e standardizuar – ndihmon vëmendjen duke vepruar në sintezën dhe përdorimin neuronal të acetilkolinës; ruan kapacitetin e punës duke vepruar në transportin dhe përdorimin e glukozës si burim energjie.

Additional information

Madhësia: