Sale
SKU: ellova

Ellova 30 Bustina

L2,745

Ellova është sulement ushqimor që mundëson marrjes e dozës ditore të rekomanduar të Mio-inositolit dhe Acidit folik për të përgatitur trupin tuaj për një konceptim të shëndetshëm. Ndihmon në rikthimin e funksionit normal të vezoreve dhe përmirëson cilësinë e cikleve të fekondimit in vitro (IVF). Rrit ndjeshëm shanset për të mbetur shtatzënë duke rivendosur dhe mbajtur ciklet menstruale.

 

Perdorimi

1-2 bustina ne dite te tretura ne kavitetin oral ose ne uje, larg ushqimit

Additional information

Brand: