Sale
SKU: PHARMACERIS9

Emotopic Hydrating Lipid Repleneshing Body 190ml Pharmaceris

L2,600

Balsam trupi për përdorim të përditshëm për të parandaluar tharjen e lëkurës. Rekomandohet për kujdesin e përditshëm të lëkurës së ndjeshme, të thatë dhe shumë të thatë të prirur ndaj dehidrimit të epidermës, ashpërsisë dhe kruajtjes prej agresorëve mjedisorë. Parandalon tharjen dhe minimizon rrezikun e përsëritjes së simptomave dhe përkeqësimit të dermatitit atopik. Nuk ka kufizim moshe.

Additional information

Brand: