Sale

Enlighten Illuminating Serum NeoStrata

L6,300

Përbërësit

  • Neoglucosamine®: eksfoliues natyral që rrit rigjenerimin qelizor dhe zbeh njollat në lëkurë
  • Ekstrakt Jamballi,  Vitaminë C dhe 7 ekstrakte bimësh alpine: frenon tirozinazën dhe prodhimin e melaninës duke minimizuar hiperpigmentimin.
  • Peptide: përmiresojnë funksionet rigjeneruese të qelizave
  • Niacinamide 4%: përmirëson tonin e lëkurës

Additional information

Brand: