Sale
SKU: PHL12

Enterovital bustina

L1,422

Probiotik me bustina te tretshem direkt ne kavitetin oral ose ne uje.

Përbërja: Fermente laktike (10 mld) • Inulinë (1.5g) • Laktoferinë (50mg).
Indikacione: Në rastet e diarresë, trajtimit me antibiotikë, në rastet e rënies së imunitetit.
Dozimi dhe përdorimi: 1 bustinë në ditë e tretur në gojë ose në pak ujë ose pije të tjera jo të ngrohta. Këshillohet të merret mundësisht larg vakteve.

Additional information

Madhësia: