Sale

Enterovital Daily Balance 10 Flakona

L1,850

Enterovital Daily Balance Probiotic

Suplement ushqimor me fermente laktike të gjalla me efekt probiotik

#Enterovital Daily Balance eshte I përbërë nga Hoaru Restore, nje mishele e përbërë nga 4 lloje probiotikësh, organizma të gjallë, të liofilizuar dhe aktive në favorizimin e ekuilibrit të florës intestinale, në sinergji me BioEcolians, fibra prebiotike natyrale dhe laktoferrine.

Intestini eshte konsideruar si truri yne I dytë, përbën barrierën e organizmit nga ambienti I jashtëm.
Mukoza intestinale përfshihet në fuksione të ndryshme, midis tyre përthithja e lëndëve ushqyese, mbajtja e ekuilibrit të mikrobiotës dhe aktivizimi I mbrojtjes imunitare. Ndërrimi I stinëve, infeksionet virale dhe bakteriale, crregullimi I ushqyerjes dhe stresi fizik dhe mendor mund të krijojnë çrregullim të ekuilibrit të mikrobiotës dhe duke dhënë crregullime në shëndetin e zorrëve dhe ulin mbrojtjen imunitare të organizmit.
Enterovital Daily Balance përmban Howaru Restore, nje kombinim I fermenteve laktike me veprim probiotik I përbëre nga dy lloje lactobacilesh si L. Acidophilus NCFM, L. paracasei 37) dhe dy shtame të bifidobakterve si (B.Lactis Bi-07, B.lactis BI-04) në kombinim me BioEcolians, një fibër prebiotike natyrale GOSa, e cila tolerohet shumë mirë nga trakti intestinal dhe favorizon ekuilibrin e florës bakteriale instestinale duke shërbyer si një lëndë ushqyese shumë e mirë.
Formula e Enterovital Daily Balance është e ndërtuar, mbi të gjitha dhe me laktoferrine, një glikoproteinë me funksione të shumta. I përket familjes së transferinave, e pergjegjshme për transportin e hekurit dhe gjendet në natyrë në qumesht, lot dhe pështymë
Perdorimi, 1-2 flakon në ditë larg ushqimit

Nuk përmban Gluten

Nuk përmban Sheqer

Nuk përmban Laktoze

 

Additional information

Brand:

Similar Products