Sale
SKU: PHL04

Enterovital flaconcini

L1,422

Probiotik me flakoncina

Përbërja: Fermente laktike të liofilizuara (7,5 mld) • Inulinë (1.2g) • Laktoferinë (50mg).
Indikacione: Në rastet e diarresë, trajtimit me antibiotikë, në rastet e rënies së imunitetit.
Dozimi dhe përdorimi: 1 ose 2 flakonë në ditë sipas nevojës.

Additional information

Madhësia: