Sale

Enterovital Pro x 10 Capsules

L2,061

Suplement me baktere te gjalla me efekt probiotik

Permban kombinime te dy shtameve te lactobacileve dhe dy bifidobactereve

Permbajtja ne nji kapsule 10 Miliard baktere te mira

Rekomandohet perdorimi i 1 ose 2 kapsulave ne dite, preferohet larg vakteve me stomakun bosh

Pluhuri i kapsules mund te hapet dhe te tretet ne lengje sipas preferences (jo te nxehta)

 

Additional information

Brand:

Similar Products