Sale

Enterovital Restore 10 Bustina

L1,980

Suplement ushqimor i bazuar në baktere të gjalla me veprim probiotik.
I përbërë nga Howaru restore, një përzierje e katër shtameve probiotike, shumë jetike, pasi ato janë të liofilizuara dhe aktive në promovimin e ekuilibrit të florës intestinale, në sinergji me BioEcolians, fibra natyrale prebiotike dhe laktoferrinë.

Falë Howaru restore dhe kombinimit të tij të dy shtameve të laktobacileve (L. acidophilus NCFM, L. paracasei LPC-37) dhe dy shtameve të bifidobaktereve (B. lactis Bi-07, B. lactis BI-04), ndihmon në rivendosjen e ekuilibrit te florës bakteriale
Përmban gjithashtu BioEcolians, një fibër prebiotike natyrale e toleruar mirë (GOSalpha) me një dozë të optimizuar, e cila përfaqëson një ushqim të vërtetë të komuniteteve bakteriale karakteristike të mikrobiotës së një zorrë të shëndetshme dhe laktoferrinë, një glikoproteinë multifunksionale, që i përket familjes së transferrinave. , përgjegjës për marrjen dhe transportin e hekurit dhe që gjendet natyrshëm në sekrecione si qumështi, lotët dhe pështyma.

Përbërësit
Agjent përforcues – sorbitol; BioEcolians – alfa-gluko-oligosakarid (GOSalpha); Lactoferrin (përmban qumësht), Howaru restore – Lactobacillus acidophilus NCFM, Lactobacillus paracasei LPC- 37, Bifidobacterium lactis Bi-07, Bifidobacterium lactis BI-04; agjent kundër ngjitjes – dioksid silikoni; aromë banane; ëmbëlsues – acesulfame K.

Perdorimi, 1 bustine ne dite

Additional information

Brand: