Sale

Erberos 30 Tableta

L2,250

Favorizon funksionimin normal te prostates. Kundershton lodhjen fizike dhe mendore. Veprim stimulues, tonifikues dhe energizant, Veprim afrodiziak.

Permban

Tribulus, Muira,Damiana, Maca, Carnitine. vitamina te grupit B

Perdorimi

2-4 taleta ne dite, pas ushqimit, te shoqeruara me lengje