Sale
SKU: FERSELLE

Ferselle 30 Bustina

L4,210

Suporton shëndetin riprodhues të grave duke përmirësuar cilësinë e ovociteve. 1 bustinë përmban: D-chiro-inositol, Myo-inositol, L-Karnitine, Griffonia e.s, 5-Idrossitriptofano, Resveratrol, Zink, Acid Folik, Vitamine B12. Rregullon aktivitetin hormonal dhe ovulimin. Nxit fekondimin, ndarjen e shëndëtshme të qelizave dhe implantimin e vezës së fekonduar. Ruan cilësinë e vezëve duke i furnizuar me energji dhe duke i mbrojtur nga stresi oksidativ.

Additional information

Brand: