SKU: PH0075

Fleriana After Bite Power Of Nature

L900

Balsam kundër pickimit të mushkonjave, i cili freskon dhe qetëson lëkurën nga ndjesia e kruatjes.

Përmban: Ka përmbajtje të ekstrakteve të bimës Arnica dhe Canadian Willowherb. Përdorimi: Spërkasni produktin në vendin përkatës të pickimit disa herë gjatë ditës. Përdoret vetëm për përdorim të jashtëm. Për përdorimin në pjesën e fytyrës aplikoni një sasi të vogël në gishta dhe pastaj vendoseni në fytyrë. Mund të përdoret dhe për fëmijet mbi 3 vjeç nën kujdesin e prindërve. Gratë shtatzëna ose gjatë laktacionit duhet të këshillohen me mjekun.

Additional information

Brand: