SKU: PH0077

Fleriana Insect Repellent Liquid Power Of Nature

L1,400

Përdoret kundër akarinave të pluhurit dhe alergjive të shkaktuara prej tyre. Ideal për dyshekët, krevatet, sixhadet, perdet dhe sipërfaqet e leshta. E përshtatshme për fëmijët, personat alergjike, kafshët etj.

Përmbajtja: Ekstrakte të Margosës, nga frutat e Azadirachta Indica, e cila ka veprim në ciklin ushqyes dhe jetësor të insektit. Përdorimi: Bën pjesë të produktet biocidale dhe këshillohet të përsëritet sprucimi çdo 4-6 javë në dyshekët e vjetër dhe në sipërfaqet e pëlhurave të ndryshme. Rekomandohet të përdoret 1-2 herë në vit. Nëse kapërdihet duhet të njoftoni urgjencën pasi nuk ka antidot dhe trajtohet simptomatikisht.

Additional information

Brand: