Sale

Flexonorm 30 Tableta Onovo

L2,227

Flexonorm është një suplement forcues dhe qetësues për kockat, kyçet dhe kartilagjet. Formula natyrale përmban vitaminë D3 dhe vitaminë K2 që ndihmojnë trupin të përthithë më mirë Kalciumin, një mineral thelbësor që rrit forcën, densitetin e kockave dhe zvogëlon rrezikun e osteoporozës. Përveç kësaj, kombinimi i Glukozaminës, Kondroitinës dhe MSM-së mbështet lëvizshmërinë e kyçeve, rrit rehatinë dhe lubrifikimin e kyçeve, lehtëson dhimbjen e osteoartritit dhe çështje të tjera inflamatore të kyçeve.

Permbajtja ne tre tableta

Vitamin D (as cholecalciferol) 10 mcg
Calcium (as calcium carbonate) 800 mg
Magnesium (as magnesium oxide) 200 mg
Zinc (as zinc oxide) 8 mg
Glucosamine HCl 800 mg *
Chondriotin sulfate 100 mg *
Sodium 15 mg
Vitamin K2 100 mcg